AVANTI

Avanti har fått valpar med med tyska Aramis vom Mühlengeist.  Läs mer om valparna

KORAD NORD JV-11  Avanti Aus Dem Oldesloer LandAvanti

Hovawart f januari 2011 e IPO III VPG III Dukes Devil´s Breed  – IPO III VPG III Amira vom Torfmeer Blond tik 60 cm/ 29 kg

Importerad som valp från tyska uppfödaren familjen Meins, från en mycket meriterad stam i Tyskland där både mamman och pappan är Tyska mästare i skydd.

Avanti vaktar gården, hästarna och katterna. Extraknäcker som modell för ett känt häst- och hund företag.

Avanti blev 1a och BIR-valp med HP på en valpklass 6-9 mån 4/9 2011.Hon blev även Nordisk Junior Vinnare på Älvsjömässan 2011 med CK och Excellent vilket kvalificerade henne till Crufts i Birmingham som är den största hundutställningen i världen. På Crufts kom hon 2a i sin grupp.
2014 blev hon Korad med fint exteriörprov och utmärkt mentaltest på 446 poäng.

Avanti har fått mycket beröm för sin fina päls, både kvalitetsmässigt såväl som teckning. Hon är en glad och samarbetsvillig hund som inte har några problem att växla mellan att vara aktiv eller lugn. Hon är alltid vänlig och har inte visat några spår av skarphet. Lugn och trygg, van vid hästar, katter och vilt.

Hennes mamma Amira vann de tyska mästerkapen i skydd 2009 kom tvåa 2010. Hennes pappa Duke vann de tyska mästerskapen 2010. Båda föräldrar är höftledsröntgade utan anmärking och godkända enligt det tyska hovawartförbundet. Många syskon tävlar i höga klasser i Tyskland.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *