Hästverksamhet

Verbena bedriver hästverksamhet innefattande bland annat uppfödning, tillridning/utbildning och försäljning av hästar samt uthyrning  av hästar inklusive utbildning av ryttare.

Verksamheten har bedrivts framför allt på Ryttarstadion i Stockholm där merparten av dressyrträningen skett,  och dels på gården i Lyngby, Lund där avelsstona och unghästarna står men vi tar även emot elever för dressyrkurser under sommarhalvåret här.

Gården i Lyngby

I vår avelsverksamhet strävar vi efter att få fram talangfulla dressyrhästar med mycket god gång och lätt för samling. Vi satsar därför endast på ston och hingstar med mycket god kvalitet.

Verbena erbjuder  dressyrträning på välutbildade tävlingshästar för ryttare som söker extra kvalitet och vill utvecklas i sin ridning. De hästar som används till dressyrträning på högre nivå är lättridna och välutbildade och går MSVdressyr och uppåt. De rids och underhålls regelbudet av oss för att bibehålla sin utbildningsnivå och ridbarhet.

Tillsammans med en personlig tränare sätter Du upp mål och delmål för att få ut som mest av Din träning. Du får möjligheten att tillsammans med en välutbildad häst träna upp samspelet med hästen och förstå att även mycket små hjälper har stor betydelse.

Det kommer finnas tillfällen till programridning för högt utbildade domare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *