Misty Love

Såld till Pytt Hamberg, Rånäs 2012

f. 2009

e Top Nonstop u Foggy Love

stamtavla

video

Misty är mycket hanterad sedan hon var föl. Hon är positiv, snäll och orädd. Hon är en kopia av sin mor, och kommer bli en fantastisk dressyr och hopponny som även är lätthanterlig för barn.

Hon har även en stark prestationsstam på båda sidor med släktingar på högsta nivå i hoppning och dressyr, och har därför även ett mycket högt avelsvärde.

 

Misty är samarbetsvillig och okomplicerad att hantera och tycker mycket om att jobba och bli ompysslad.

 

Hon är under inridning, longerad och löshoppad och tycker allt är jättekul, är mycket lättlärd.

Mistys mamma Foggy Love har tre silvermedaljer från nordiska mästerskapen i lag. Hon har startat ett flertal SM med bra placeringar och har många vinster och placeringar i FEIklasser Dessutom har hon fina utställningsmeriter och är guldbelönad ett flertal gånger med 41 poäng, och 2009 blev hon fjärde best in show, 20 år gammal!

Foggy Love kommer ur en mycket förvärvssäker stam och har flera  framgångsrika syskon till exempel Favourite Love som har många mästerskapsmedaljer. På SM 2006 deltog 4 helsyskon.

Mistys pappa Top Nonstop är en tysk ridponny med placeringar upp till FEI dressyr. Han har fem godkända söner i Tyskland, och avkommor som startat EM i hoppning och dressyr med bra resultat.

 

 

 

 

 

 

 

Fölbilder:

3 månader

Misty 3 veckor

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *