LaPalette

gulbrunt sto f 11maj 2015

e Charmeur u LaPinta ue Sir Oldenburg

LaPalette har en mycket spännande färg som skiftar från vecka till vecka. Hon är vacker och rörlig med ett mycket bra temperament precis som övriga släktingar.

video 6 veckor
video 7 månader
 
Mamman La Pinta kommer ur ett gediget svenskt möderne, Vanda, som lämnat många framstående hästar med resultat i svår hoppning, och även ättlingar som tävlar höga klasser dressyr.  Många av dem multitalanger som tävlar i både hoppning och dressyr parallellt. Hoppförmågan nedärvs starkt, många av dem som tävlar svår klass hoppning är efter typiska dressyrhingstar.

xDSC_3116
Pappan Charmeur (video) har haft en fantastisk karriär som unghäst och tävlar nu i lilla rundan. Han var bruksprovs-etta 2010 och följde xxxxDSC_2809sedan upp med vinst i Pavo-cup både som fyra och femåring. Han deltog i unghäst VM som fem och sexåring med en femteplacering som femåring. På KWPNs hingsttävlingar vann han som femåring med tio poäng på trav och galopp. Charmeur länk.

Charmeurs far Florencio vann unghäst VM både som fem och sexåring med rekordpoäng och morfar Jazz är en ledande producent av Grand Prixhästar