He’s the one

val. f 2012 e Ampere – Sandreo –
Havidoff

Mycket snäll, lättriden och enkel i all hantering, kommer gå långt med rätt ryttare. En härlig häst att växa med och klättra i klasserna med, perfekt för dig som vill ha en tävlingskompis och kanske siktar på junior-SM, YR-SM och sen U25- klasser. Utbildningsnivå: Msv, Tävlad LA med placeringar


hassDSC_5745
HasseDSC_7547HasseDSC_7494
Mycket trevlig och snäll med fantastiskt steg och temperament, importerad från Holland

video: juli 2018
video: okt 2017
video: juni 2016
video: riden 2016
video: riden 2015
video: i hagen

He’s the one är en väldigt söt häst med ett mycket milt temperament och tre goda gångarter.
He’s the one har ett mycket uttrycksfullt, lite fölliknande huvud och är av den nättare modellen. Han har tre hasse3mycket goda gångarter där framför allt skritten är fantastisk. Han skrittar genom hela kroppen och har nästan en halvmeters övertramp. Han har en bra trav i uppförsbacke med mycket knän och bakben, med ett bra register. Galoppen är även den i uppförsbacke med mycket aktiva bakben och fin gest.

Han har en väldigt bra ridbarhet, lättriden och ger en bra känsla. Han är extremt samarbetsvillig och är mycket säker att rida trots sin unga ålder.

Modern Dieudonnee är helsyster med den godkända hingsten Suarez. En annan syster har lämnat flera föl som tagits ut till fölauktioner.

Fadern Ampere har trots sin unga ålder redan gjort succé i aveln och är redan A-premierad. Själv vann han det holländska bruksprovet med rekordhöga poäng. Han har redan ett antal godkända hingstar efter sig, bland annat Duschesse SDs helbror, och många föl har sålts för höga priser på auktioner i Europa. I Sverige har avkommorna gjort fantastiskt bra ifrån sig på 3-årstesten, i snitt har de över 48 poäng och över 8 på gångarter, vilket ingen annan faders hingst är i närheten av.

Morfar Sandreo vann Pavo Cup som fyraåring. Han är godkänd i ett flertal europeiska avelsförbund.

DSC_5953

hasse4

Mormorsfar Havidoff återfinns i många framstående tävlingshästar och avelshingstar.

 

 

Skeppstrands-0162

3 år

Skeppstrands-0145x_redigerad-1

 

 

DSC_5809

3,5 år

 

 

 

He1

2,5 år

he6
foto-10x
foto-11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *